+36 30 375 2389 motorosrepulo.zeg@gmail.com

A Zalaegerszegi Motorosrepülő Klub 1998-ban alakult egy baráti társaság keretében, a Zalaegerszeg- Andráshida repülőtér székhellyel.
Elsődleges célunk a repülőtér talpra állítása és a város életébe történő bevonása volt.
A cél elérésének érdekében jól sikerült repülő és családi napokat tartottunk Zalaegerszegen, Lentiben, Sárváron, Bükkön.
Jelenleg a Zalakarosi, Balatonkeresztúri és Balatonedericsi repülőtereken a sporttársak aktív közreműködésével a turizmus, az ismeretterjesztés, a repülő sport propagálását tartjuk feladatunknak azon kívül, hogy a tagjaink pártoló tagjaink és a támogatóink részére az aktív pihenéssel kapcsolatos térítésmentes szolgáltatásokat biztosítunk. Ezek lehetnek vállalati rendezvények, családi napok, a repüléssel kapcsolatos tevékenység.
Legyen pártoló tagunk, anyagi támogatónk, vegye igénybe a tagjainknak biztosított térintésmentes szolgáltatásunkat, vagy csak látogasson ki a repülőtérre, együtt gyönyörködjünk a szép időben, álljunk meg egy pillanatra, egy délutánra, kapcsolódjunk ki a felgyorsult élet miatti stresszhelyzetből, járuljunk igy is hozzá az egészséges életmódhoz, szeretteink boldogságához.

Ehhez kívánunk jó egészséget, hosszú életet.